Ingen flere reiser i 2020. Vi jobber med program for 2021, men situasjonen gjør at vi må avvente lange reiser. Det blir utarbeidet et program for endagsturer med buss, men vi ser ikke for oss at det blirfør i mai.
Vi jobber kontinuerlig med skaffe gode tilbud på reiser. De legges ut så snart det er klart. Ingen påmeldinger til reiser som det ikke er sendt ut innbydelse på aksepteres. Prinsippet er "først til mølla" ved påmelding og det lages ventelister hvis antallet overskrider det vi har tilbud på. For 2016 er vi klare med de reisene vi har fått tilbud på. Flere kommer snart.  Alle påmeldinger er bindende med mindre noe annet er spesifisert. Ved påmeldinger skal reisegruppa bekrefte påmelding snarest og ikke mer enn 5 dager fra den er mottatt. Har du ikke fått bekreftelse, ta kontakt med oss


Vi har nå fått en avtale om rabatt på RCCL med 10 % på cruise. Får å få rabatt ta kontakt med Bente Borvik på mail: bborvik@rccl.com Siden hun er mye borte er det best med mail, men hun kan også treffes på tlf. 92407223

IKKE KONTAKT REISEBYRÅ og be om redusert pris. De kjenner ikke avtalen vi har. Avtalen gjelder kun ved kontakt med Bente, helst på mail.


Vi har kontakt med flere reisebyråer og disse arrangerer også reiser utenom vårt program. Her kan man melde seg på til det man ønsker. De fleste godtar påmelding med kredittkort.

Vi har brukt Active Travel en del og de går nå inn i Aller Travel. De arrangerer reiser til mål vi har vært og mange andre. Vi har også brukt Dag Aasbø Travel som også har mange spennende reiser. Vi har brukt RCCL hvor vi får 10 % rabatt.  Dere finner også en mengde tilbud i flere aviser særlig på lørdager. Vi har også nå fått kontakt med et selskap som selger gode opplevelsesrike reiser i hele verden. De har ingen reklame, de lever på rykter fra de som har vært med på reiser og klarer seg veldig bra med det. Det er mulig vi vil prøve dem etter hvert på våre reiser. De er veldig profesjonelle og har veldig fine reiser med opplevelser litt utenom det vanlig. Klikkbare linker under.

Alle har reiser som er tilpasset pensjonister i sitt program.


Hva vi gjør for å unngå smitte på våre reiser:

Vi har vært, og er inne, i en tid med usikkerhet – og tenker at det kan være greit for dere å vite hva vi gjør for at det skal gå greit på tur, og at vi skal unngå noen smitte underveis på våre reiser. Det kan også være greit for dere å vite at vi siden juni har hatt godt over 2000 reisende uten et eneste smittetilfelle.


✔ Vi har jobbet med Virke som igjen har jobbet med FHI for å utarbeide en veileder for turbussbransjen, og denne kan dere være trygge på at vi følger til enhver tid.
 

✔ Vi er en av de få selskapene som har bygd om bussene våre og tatt ut seter slik at det er 1 meter mellom hver seterad. Så på alle våre bussreiser i sørlige Norge så er alle bussene bygd om etter dette.
 

✔ Alle bussene vi bruker har HEPA filter som filtrerer luften og fjerner bakterier fra luften, og i tillegg kjører vi hele tiden friskluft inn i bussen slik at luften ikke sirkulerer inne i bussen, men hele tiden blir byttet ut.  
 

✔ Når du kommer på bussen så er det navnelapper i setene på alle turer hvor man bruker samme buss/sete over flere dager. Dette er fast plass som du har på hele turen, og sikrer at så få som mulig er i kontakt/tar på tingene rundt, og at du sitter i nærheten av samme personer underveis på hele reisen.

✔ Vi har jobbet med Virke som igjen har jobbet med FHI for å utarbeide en veileder for turbussbransjen, og denne kan dere være trygge på at vi følger til enhver tid.

✔ Du sitter bare sammen med de du bor på rom sammen med, så betaler du for enkeltrom så får du et ledig sete ved siden av deg (om du ikke ber om noe annet).

✔ Sjåfør/reiseleder er utstyrt med håndsprit som alle gjestene må ta hver gang man går inn i bussen.

✔ Vi har forsterket renhold hvor bl.a. kontaktflater i inn/utgangspartiet blir rengjort daglig, og på lengre dager midt på dagen.

✔ Toalettene i bussen er åpne, men vi anbefaler alle å minimere bruken av disse. Kontaktflater her blir også rengjort daglig.

✔ Reiseleder/sjåfør skal minne alle daglig på de generelle smitterådene: Hold "meteren", host/nys i albuen og gi beskjed om du ikke føler deg bra.

 

I tillegg til dette så har alle restauranter, hoteller og attraksjoner egne smitteveiledere som de følger. Dere skal vite at vi er her, og jobber hardt for at reisen skal være helt trygg for deg som vår gjest.
Vi har mange spennende turer i løpet av vinteren og frem til påske som er lagt ut for salg, så det er bare å ta seg en titt å bli inspirert!