Årsprogram reiser 2020.pdf Årsprogram reiser 2020.pdf
Size : 344.886 Kb
Type : pdf


Reisen til Kistefoss er klar. Påmeldingsfrist 12. juli.

Majestetiske Rondane 16.-18.september 2020 er avlyst.
Vi jobber kontinuerlig med skaffe gode tilbud på reiser. De legges ut så snart det er klart. Ingen påmeldinger til reiser som det ikke er sendt ut innbydelse på aksepteres. Prinsippet er "først til mølla" ved påmelding og det lages ventelister hvis antallet overskrider det vi har tilbud på. For 2016 er vi klare med de reisene vi har fått tilbud på. Flere kommer snart.  Alle påmeldinger er bindende med mindre noe annet er spesifisert. Ved påmeldinger skal reisegruppa bekrefte påmelding snarest og ikke mer enn 5 dager fra den er mottatt. Har du ikke fått bekreftelse, ta kontakt med oss


Vi har nå fått en avtale om rabatt på RCCL med 10 % på cruise. Får å få rabatt ta kontakt med Bente Borvik på mail: bborvik@rccl.com Siden hun er mye borte er det best med mail, men hun kan også treffes på tlf. 92407223

IKKE KONTAKT REISEBYRÅ og be om redusert pris. De kjenner ikke avtalen vi har. Avtalen gjelder kun ved kontakt med Bente, helst på mail.


Vi har kontakt med flere reisebyråer og disse arrangerer også reiser utenom vårt program. Her kan man melde seg på til det man ønsker. De fleste godtar påmelding med kredittkort.

Vi har brukt Active Travel en del og de går nå inn i Aller Travel. De arrangerer reiser til mål vi har vært og mange andre. Vi har også brukt Dag Aasbø Travel som også har mange spennende reiser. Vi har brukt RCCL hvor vi får 10 % rabatt.  Dere finner også en mengde tilbud i flere aviser særlig på lørdager. Vi har også nå fått kontakt med et selskap som selger gode opplevelsesrike reiser i hele verden. De har ingen reklame, de lever på rykter fra de som har vært med på reiser og klarer seg veldig bra med det. Det er mulig vi vil prøve dem etter hvert på våre reiser. De er veldig profesjonelle og har veldig fine reiser med opplevelser litt utenom det vanlig. Klikkbare linker under.

Alle har reiser som er tilpasset pensjonister i sitt program.