Alle våre turer starter kl. 1100 ved angitt sted. Vi prøver heletiden å finne noen nye ruter hvert år. Det vektlegges å komme frem også med offentlig transport.

 

Alle turer starter kl. 11.00. Ved behov for transport eller andre spørsmål: Kontakt Yngvar Hjelm på tlf. 97072946.

0

Turer 2017:


Sjette tur var den tradisjonelle avslutningsturen ved Bogstad. 14 møtte til en times vandring i lett regn og litt mat som avslutning på kaféen.

Femte tur gikk fra Linderudkollen sportsstue til Trollvann.   

7 deltagere koste seg med vafler og kaffe i solveggen på Trollvannstua. Fint høstvær og sol. Vi returnerte samme vei som vi kom tilbake til parkeringsplassen ved Linderudkollen.


Fjerde tur var rundt Semsvannet. Det hadde møtt frem 23 personer til en flott tur i nydelig vær. Turen ble avsluttet ved NaKuHel hvor de fleste valgte kaffe og vafler på stedets kafeteria. 


Tredje tur var fra Øverland til Nygård i Bærum 19. juli. Det var 17 som hadde møtt frem i strålende sommervær og det ble da selvfølgelig en fin tur.


Kjempefin tur med mange rare opplevelser 13. juni. Vi ble veldig forsinket da 2 ble frakjørt allerede på Helsfyr. I Asker ble det bulk med bussen og etter et par feilkjøringer med en del rygging ble det endelig klart for Spiralen og spasertur i skogen med gode gamle minner fra Buskeruds historie og avslutting på kafeen med kaffe og vafler. Hjemturen ble også litt forsinket på grunn av uforutsette omstendigheter. Vi var til sammen 46 deltakere.  God stemning !

Takk til Wallenberg som betalte det hele.


Første spasertur var Akerselven 10. mai. Hele 28 hadde møtt frem til denne vandring i ufyselig vær, men med godt humør. Det hele ble avsluttet i mathallen i Maridalsveien (Vulkan)turer 2018:


Tur nummer 6 var som vanlig avslutning på sesongen. 17 hadde møtt frem på Bogstad i nydelig vær.


Tur nummer 5 var onsdag 12. september rundt Semsvannet.I

I strålenedesolskinn fullførte 23 spreke seniorer fra SAS+1 barnebarn tur rundt Semsvannet i Asker. Alder 9mnd til 89 år! Takk til Yngvar Hjelm og trimgruppen som får oss over dørstokken!


Tur nummer 4  til Brønnøya i Asker var  onsdag 15 august.

41 hadde møtt frem. Vår guide ledet oss rundt på øya og han hadde mye å fortelle. Fint sommervær og god stemning. Turen ble avsluttet med mat og drikke i haven til vår guide Nils Egil Heger


Tur nummer 3 var rundt Sognsvann 18. juli. I topp sommervær hadde 19 møtt frem til vellykket tur som vanlig. 


Tur nummer 2 er med 17 deltakere gikk til Øyungen  onsdag 20. juni.. Koselig tur med rikt dyreliv og koselig rast. 

Tur nummer 1 gikk til Nygård i Bærum onsdag 9. mai. 16 turgåere og 2 hunder deltok i strålende vær og humøret var på topp hele veien.