Vi har ikke lenger tilgang til lokaler for å holde kurs. Våre medlemmer har også så forskjellig utstyr at det å holde kurs som tilfredsstiller alle vil være vanskelig...Windows 10 har kommet og etter en prøveperiode ser det bra ut. Vi anbefaler nå å oppgradere. Det er mulig å reversere oppgraderingen hvis du ikke liker den. Har du Windows 7 eller 8 så er versjon 10 en blanding av disse. Du kan stille inn systemet til se ut som versjon 7 eller 8 etter ønske.

Når du skal oppgradere så må du ha god tid. Det tar fra ca. 1,5 timer og kanskje veldig mye  mer før det er ferdig og det er  også mange omstart underveis. Har du mobilt bredbånd, må du være forberedt på at det er mye som skal lastes ned ca. 2,5 GB så du må passe på at du har nok eller kjøpe ekstra kapasitet. Andre tilknytninger har begrensninger i hastighet og det kan ta veldig lang tid avhengig av hastighet på ditt abonnement.

Du bør også tenke på hvor gammel maskinen din er. 3-4 år bør gå bra, men så begynner problemene. Du må ha minst Windows 7 for å oppgrader gratis. Har du ikke det er nok maskinen din i allefall for gammel. Har du noen spørsmål, bruk kontaktskjemaet på hjemmesiden så skal vi svare så godt vi kan. 

Nå koster det penger å oppgradere. Fra ca. 1200,- avhengig av hvilken versjon du vil ha. Nye maskiner skal ha Windows 10, men det finnes unntak hvor man må kontakte PC leverandør for å få gratis oppgradering. Butikken er behjelpelig med dette.Databladet "Komputer for alle" har laget en liten oversikt over nyhetene i Windows.  Trykk på knappen under